Mimořádně oblíbená koupelnová série Geberit iCon se rozrostla o nové kousky

Koupelnová série iCon se poprvé objevila na trhu ještě v roce 2009 a už tehdy vyvolala obrovský zájem, který se jí podařilo udržet až dodnes.

Díky svému modernímu, elegantnímu a zároveň nadčasovému vzhledu se i po více než 10 letech stále drží na předních příčkách ve svém segmentu, ale přišel čas ji trochu osvěžit. Do nabídky přibyly nové kousky sanitární keramiky i koupelnového nábytku s vylepšenými funkcemi a ještě flexibilnějšími možnostmi kombinování.

Když všechno do sebe zapadá…

Unikátnost koupelnové série Geberit iCon spočívá v neomezených možnostech, které s sebou přináší do koupelen všech tvarů a velikostí. Obrovská variabilita vám umožní vyskládat si koupelnu přesně podle vašich potřeb a představ.

Můžete si vybrat ze spousty vysokých, nízkých či bočních skříněk a otevřených policových dílů, dokonale zapadajících do sebe. Největší změnou prošly skříňky pod umyvadlo. Nyní nabízí ještě více úložného prostoru či možnost doplnění o organizační systém, díky kterému budou vaše zásuvky vždy přehledné a uklizené.

Zároveň se všechny kousky koupelnového nábytku ze série Geberit iCon dají snadno kombinovat i se širokou škálou zrcadel a sanitární keramiky – od umyvadel přes WC až po bidety. Ty svými čistými liniemi celou sérii perfektně doplní. A je už jen na vás, jestli se rozhodnete ladit všechny prvky do jedné barvy nebo vás láká kreativní kombinace různých barevných povrchů.

Stock photo of black, wooden, bathroom wall mounted cabinet with white, ceramic sink and chrome mixer tap, realistic artificial fake ivy plant in silver pot, with plastic silk variegated leaves and foliage, common English ivy.

Ideální řešení i do malých koupelen

U koupelnové série Geberit iCon se nezapomnělo ani na ty prostorově nejskromnější koupelny, a proto jsou její součástí i produkty navržené speciálně pro tyto účely. Prostorově úsporné skříňky a police, zkrácená WC či rohová umyvadla jsou ideálním řešením například i pro menší koupelny pro hosty.

Hledáte vybavení pro svoji novou koupelnu? Objevte nekonečné možnosti, které vám nabízí variabilní koupelnová série Geberit iCon.

Exit mobile version