Chcete stavět, rekonstruovat nebo zateplovat? Nechte si pomoct firmou s 25 letou tradicí

Jestliže hledáte stavební firmu z Prahy a jejího okolí, s důvěrou se můžete obrátit na společnost ReTo centrum. Byla založena již v roce 1997, kdy se profilovala jako klasická stavební firma, jež se později začala specializovat na zateplování budov, rekonstrukce bytů, menší stavební práce a sanace vlhkého zdiva.

Aktuálně nabízí široké spektrum služeb až po prodej kvalitního zateplovacího materiálu, lepidel, sanačních výrobků, štuku, nářadí, tmelu a malířských barev, které skýtají nabídku více než 1 000 odstínů.

Zateplení, s nímž budete spokojeni

Společnost ReTo centrum pracuje se zateplovacím systémem TC THERM, který je určen ke zvýšení tepelného odporu obvodových plášťů budov. Systém je možné použít na budovy s výškou do 22,5 m z důvodu tepelně izolační vrstvy, jež je tvořena expandovaným pěnovým polystyrenem.

Zajímá-li vás skladba systému zateplení, tvoří ji lepící malta, kterou se upevní tepelná izolace k podkladu, následuje tepelná izolace, což jsou fasádní desky z pěnového polystyrenu. Následuje dodatečné upevnění formou plastových talířových hmoždinek, armovací tkanina čili sklovláknitá perlinková tkanina, armovací stěrková vrstva a vrchní omítka.

Společnost je také odborným dodavatelem v programu Ministerstva životního prostředí administrovaný Státním fondem životního prostředí ČR zaměřený na úspory energie a obnovitelné zdroje domácností v rodinných a bytových domech.

Rekonstruujte byt bez starostí

Máte-li starší byt, nebo jen potřebujete změnu, i tady vám ochotně a erudovaně poradí. Rekonstrukci provádí jen pracovníci s mnohaletými zkušenostmi v oboru a nejenže si poradí s pracemi, ale také vám ochotně poradí s použitím vhodných materiálů.

Kompletní informace i kontakty najdete na reto-centrum.cz. Podívejte se i na zlomek realizovaných projektů a přesvědčte se sami o zkušenostech této stavební společnosti.

Exit mobile version